Search
  • Måtteservice Danmark

Hvem er "Måtte Morten"

Måske du har set vores populære video med "Måtte Morten" på Facebook? Men hvem er manden bag og hvordan fik han ideen til at starte Måtteservice Danmark? Det kan du læse mere om her.


Energisk alarmrådgiver

"Måtte Morten" aka. Morten Kjær har det meste af sin erhvervskarriere været sælger og rådgiver i Danmarks største alarmselskaber. Her rådgav han primært virksomheder om sikring af deres ejendom. Morten var en fantastisk rådgiver det altid havde kunderne i fokus og derigennem skabte Morten flotte resultater.


En dag "faldt" Morten over en måtte

Ideen til Måtteservice Danmark fik Morten en gråvejrsdag i Glostrup, hvor han "faldt" over en måtte hos sin arbejdsgiver. Han dykkede ned i at forstå måttebranchen og fandt hurtigt ud af, at der var behov for en ny udfordre til de etablerede aktører. Morten ville have fokus på god kunderådgivning og lave priser og etablerede således Måtteservice Danmark. Det er siden 2020 gået stærkt og Måtteservice Danmark har nu mere end 2000 måtter liggende hos mere end 1000 danske virksomheder. Mange kollegaer er kommet til og Vækstfonden har valgt at støtte den rejse.


En glad familiefar fra Dragør

Udover at være partner og stifter af Måtteservice Danmark er Morten bosat i Dragør, hvor han bor med hustruen Maja. Morten er en humørbombe uden lige og han er meget vellidt af kollegaer og kunder.


Skal du have besøg af "Måtte Morten"?

Ønsker din virksomhed et uforpligtende tilbud på måtteservice, så kan du bestille et besøg fra Morten direkte her på vores hjemmeside. 9 ud af 10 af vores kunder sparer mere end 20% på deres løsning, og så får de et godt grin når Morten kigger forbi.


8 views0 comments