Kom det danske vejr i forkøbet med en logomåtte

I Danmark regner det i gennemsnit hver anden dag. I snit regner det 179 dage om året.
Derudover er Danmark kendt for at være et land med meget og hård vind, på alle årstider. En vind som blæser grene, småsten, blade, døde insekter og skrald ind ad alle åbninger.

Disse faktorer gør, at vand, blade, grene, grus, sjap og mudder samler sig under dine medarbejdere- og gæsters sko, eller blæser ind ad åbne døre i din virksomhed.

Derfor er en dørmåtte, i langt de fleste tilfælde, nødvendig for at bibeholde en flot indgang.

I gennemsnit kan vores logomåtter indeholde 3-4 kg. snavs, før de skal renses. Snavs som ellers havde ligget i indgangen og skulle være fjernet ved rengøring.

Giv dine gæster en ordentlig velkomst

Du er sikkert enig i, at det er vigtigt, at medarbejdere, gæster og kunder får en ordentlig velkomst?

En professionel måtteløsning sikrer en ordentlig velkomst, hver gang. En måtte med tryk hjælper til at holde indgangen ren og pæn, uanset årstiden og mængden af trafik ind og ud.

Ved at vand og mudder bliver suget ind i måtten (og småsten og grus samles) undgår du, ikke bare skidt og vand, men du undgår også, at folk glider, idet de træder ind ad døren.

Med en dørmåtte, eller en logomåtte, forbedrer du sikkerheden, såvel som den besøgendes indtryk af virksomheden. En måtte med logo byder personligt velkommen, og tjener samtidig et praktisk og vigtigt formål.

Logomåtter er gode som indgangsmåtter, til absorbering af uønsket naturmaterialer og væsker, men er ligeledes ideelle i større rum, hvor der er mange forbipasserende eller meget ophold. På den måde opsamles spildte væsker, snavs og krummer. En logomåtte kan desuden gøre meget for akustikken i rummet, såvel som at højne udtrykket af et rum.

Morten - ScreenGrab 1_edited.jpg

Udstrål professionalisme med en specialdesignet logomåtte

En dørmåtte er ikke ’bare’ en dørmåtte. Det er en mulighed for at udstråle professionalisme.

En måtte med logo vidner om, at ’hos dette firma er intet ladt til tilfældighederne’. Derimod synliggør du, med logomåtter, at der bliver kræset for detaljerne og tillagt ekstra opmærksomhed på de mindre ting.

Ligeledes udstråler måtter med logo troværdighed og stolthed. Umiddelbare småting som, hvordan en indgangsmåtte ser ud, har betydning for det indtryk man får af din virksomhed. 

Derfor er din dørmåtte en perfekt mulighed til at reklamere. Både for din virksomhed, men også for din virksomheds fokus på detaljer, din virksomheds troværdighed og professionalisme.

Alle kan købe en ensfarvet, neutral måtte. Præcis derfor bør du opgradere til måtter med logo.

Lad dine besøgende få det sande indtryk af dig og din virksomhed med en logomåtte. 

Styrk din virksomheds profil

Hos Måtteservice Danmark  opfatter vi logomåtter som hverdagens røde løber:
Besøgende må krydse den for at ankomme og ALLE ser den.

Ligesom en rød løber, kan en logomåtte ændre opfattelsen af indgangen til din virksomhed.

Måtter med tryk fanger blikket, når du træder ind ad døren, når du tørrer dine sko eller ryster din paraply for vand. Det betyder, at du, i din logomåtte, har den ideelle mulighed for gratis reklame. Logomåtter fungerer som flade, stationære reklamesøjle lige under dine besøgendes fødder.

Med en logomåtte skabes opmærksomhed, og endnu bedre: Genkendelighed forstærkes.

Ved synliggørelse af din virksomheds budskab eller brand på en måtte med tryk, bestemmer du, hvad der bliver det første og det sidst, dine besøgendes ser på vejen ind/ud ad døren.
Hvorfor ikke lade det være din virksomheds logo eller en personlig hilsen på anden vis? Kun fantasien sætter grænser.

IMG_1329_edited_edited.jpg

En komplet måtteløsning: praktisk, bæredygtigt og nemt

De måtter vi producerer, er kvalitetsmåtter som optager op til 80% af snavs, sand og vand. Derudover er en fordel ved vores måtter, at de beskytter gulvet for slitage og mindsker behovet for rengøring af gulvet.

Kvaliteten er i top og vi sikrer en bæredygtig produktion, så din måtte med logo er skånsom for miljøet. Vi leverer måtterne, skifter dem til rene måtter og vasker dem løbende. Det kunne ikke være nemmere - og du står aldrig uden måtter.

Ligeledes er der ikke ekstra besvær med rengøringen – den tager vi os af. På den måde rengøres gulvmåtterne på den rigtige måde, og med det rigtige udstyr. Derfor kan du forvente, at dine måtter holder i længere tid. Ligeledes vil dit logo, på din logomåtte, beholde sin farve og kvalitet.

Desuden går vi op i, at både vask og levering er bæredygtig og belaster miljøet mindst muligt. Derfor er skånsomme foranstaltninger taget.

Har du nogle spørgsmål til din logomåtte, er du velkommen til at kontakte os.