Morten - ScreenGrab 1.jpg

Vi vil levere verdensklasse måtteservice til hele Danmark

"Det hele startede i 2020 hvor vi selv stod for indkøb af måtteservice til egen  virksomhed og mødte en branche hvor priserne var høje og ugennemsigtige, samt servicen dårlig. Det ville vi lave om på, og Måtteservice Danmark kom til verden. Siden er det gået stærkt og vi er nu landsdækkende og i stor vækst med støtte fra Vækstfonden."

Morten Kjær - Medstifter og CEO

  • Facebook
  • LinkedIn

Hvem er vi

Virksomheden er ledet af Morten Kjær som i 2020 fik ideen til at lave en ny og innovativ måtteservice leverandør i Danmark. Dette efter Morten selv havde kigget på måtteservice til egen virksomhed og fik oplevelsen af en branche der ikke havde kunden og den gode service i fokus. Med landsdækkende vask og logistik har vi siden 2020 leveret måtteservice til mere end 1000 virksomheder. Vi hjælper både store landsdækkende kæder med komplicerede løsninger og denne lille kiosk på hjørnet med en simpel entre måtte. Vi har hovedkontor i Dragør og er i dag 17 ansatte og vokser måned for måned. Vi ser os selv som en modig iværksætter i en "støvet" branche og i 2021 ville Vækstfonden med på den rejse og de støtter os og vores vækst. Vores ambition er, at blive Danmarks største leverandør af måtteservice til små som store virksomheder og vigtigst af alt at levere den bedste service til markedets laveste pris.  

Kontakt?

Hvis du vil i kontakt med os enten vedrørende køb af måtteservice til din virksomhed eller for samarbejde, så kontakt os endelig.